Muur spuiter gezocht?

Bent u opzoek naar een muur spuiter? Dan zult u waarschijnlijk het liefst een professionele muur spuiter willen inhuren om al uw muren te laten spuiten. Hiervoor bent u op het juiste adres, aangezien wij gespecialiseerd zijn in het spuiten van muren en plafonds. Dit doen wij al jaren met een geweldig mooi resultaat.

Na het afronden van een schildersopleiding met een diploma aspirant schilder als afsluiting, is de eerste kennis vergaard. Maar de jaren werken als schilder ernaar hebben gezorgd voor de echte specialisatie. Dit komt namelijk dat wij een liefde hebben voor het spuiten van muren en plafonds. Hierdoor hebben wij ons hier in de loop der jaren in gespecialiseerd. Waardoor we vandaag de dag een uitstekend strak resultaat leveren en niet vertrekken voordat de klant helemaal tevreden is met het werk wat wij verricht hebben.

Muren Sauzen vergeleken met Muren Spuiten

In de begin jaren was het heel normaal at er gewerkt werd met een roller en een kwast om een muur te witten. Hierbij werd er steeds meer bekend over het spuiten van muren en plafonds. Echter werd er onder veel schilders gedacht dat de verschillen niet zo groot waren.
Tevens diende voor het spuiten van muren en plafonds een dure airlessspuitmachine aangeschaft te worden. Wat een behoorlijke investering is, waardoor er maar weinig schilders de overstap maakte naar het spuiten van muren en plafonds.

Omdat wij er toch van overtuigd waren, dat het spuiten van muren en plafonds vele voordelen met zich meebracht. Hebben wij eerst een goedkopere spuitmachine aangeschaft, om zo te testen of het daadwerkelijk een stuk beter zou werken.

Al snel bleek het spuiten van muren en plafonds een succes, waardoor er steeds meer klanten kwamen door mond op mondreclame. Tevens werden de opdrachten ook steeds groter, waardoor een professionele spuitmachine echt nodig werd. Hierop hebben wij een Graco St Max 595 PC professionele spuitmachine aangeschaft. Deze investering bleek zijn geld meer dan waard te zijn, waardoor we vele tevreden klanten hebben kunnen voorzien van uitermate strakke witte plafonds en muren.

Waarom wij op het moment nog enkel latex muur spuiten in plaats van rollen

De eerste en meteen de belangrijkste reden is dat het spuitwerk op de muren veel mooier en strakker is dan de ouderwetse manier. Daarnaast scheelt het enorm in tijd als je het spuiten vergelijkt met sauzen/witten van de muren en plafonds met een roller en kwast. Hierdoor zullen we in iedere situatie waar mogelijk, latex spuiten in plaats van rollen. Enkel in ruimtes waar het niet mogelijk blijkt te zijn om latex te spuiten, zullen wij teruggrijpen naar de roller en de kwast.

Doordat het veel tijd scheelt om een ruimte te witten, zal de klant niet zo veel geld kwijt zijn aan het uurloon. Hierdoor zal een opdracht niet alleen mooier opgeleverd worden, maar ook een stuk voordeliger.

Bij ons heeft u de keuze uit 2 plafond en muur spuitpakketten

Wij denken graag met onze klanten mee, waardoor wij op het moment twee verschillende spuitpakketten aanbieden. Bij het ene pakket zal ik al het werk uit handen nemen, waardoor uw spuitwerk compleet door mij gedaan wordt.

Echter voor de mensen die zelf ook wel wat willen en kunnen doen om zo voordeliger uit te zijn met het laten spuiten van hun muren en plafonds. Is het ook mogelijk om een gedeelte van de latex spuit werkzaamheden aan ons uit te besteden.

De eigenschappen van Spuitpakket 1

Wij zullen ervoor zorgen dat:

De te spuiten ruimte netjes wordt afgeplakt, zodat onderdelen welke niet gewit dienen te worden niet ondergespoten worden met latex.
De te spuiten onderdelen gekit worden.

Er twee lagen Sigma Sigmatex Super kwaliteit latex worden aangebracht.

Ervan uit gaande dat er meer dan 500 vierkante meter aan spuitwerk geleverd wordt. Zal de prijs voor Spuitpakket 1 beginnen vanaf 7 euro per vierkante meter.

De eigenschappen van Spuitpakket 2

U dient het volgende zelf te doen of te regelen:

Alles in de te spuiten ruimte afplakken wat niet wit gespoten dient te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het demonteren van lichtschakelaars en stopcontacten.

U zorgt ervoor dat alles klaar is om te spuiten voordat wij langskomen.

Wij zullen ervoor zorgen dat:

Er twee lagen Sigma Sigmatex Super kwaliteit latex worden aangebracht.

Doordat u het voorbereidende werk uit handen neemt, zullen wij een stuk sneller klaar zijn met de klus. Hierdoor zijn de prijzen van spuitpakket 2 een stuk lager. De prijzen beginnen namelijk al vanaf 4 euro per vierkante meter, ervan uit gaande dat we meer dan 500 M2 kunnen spuiten.

Wij zijn helaas niet de juiste partner voor iedere klus

Helaas kunnen wij niet iedere opdracht aannemen. Zo komen wij niet langs als het pand niet helemaal leeg staat. Tevens spuiten wij niet over behang heen, enkel wanneer het renovlies of stuc behang betreft. Tevens dient het te verven totale oppervlakte minimaal 50 M2 te zijn.

=> Bekijk de spuitwerk kosten door op deze link te klikken

Wanden SpuitenMuur SpuiterMuren SpuitenLatex SpuitwerkLatex SpuiterSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid