Een ervaren professionele latex spuiter inhuren

Voor het laten latex spuiten van wanden en plafonds wil je natuurlijk een persoon inhuren welke een expert is in zijn vakgebied. Ik ben een professionele schilder die een expert geworden is in het aanbrengen van latex door dit airless te spuiten. Dat ik een expert ben in het latex spuiten is goed te zien aan mijn geleverde werk, dit ziet er namelijk super strak uit.

Het mooie resultaat van het latex spuiten wordt onder andere behaald doordat er altijd twee lagen latex gespoten worden. Waarbij de voorkeur uitgaat voor het gebruik van een kwaliteit latex, zoals de inmiddels ruim bewezen Sigma latexverf. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een professionele airless spuitmachine. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring die ik als schilder heb opgedaan, geeft een verbluffend mooi resultaat.

Latex spuiten voordelen

Het is een stuk goedkoper dan normaal laten verven. Dit komt doordat het een stuk sneller gaat. Hierdoor hoeft er minder betaald te worden voor het aantal arbeidsuren. Waarbij het verschil in prijs zelfs kan oplopen tot 40 procent.
Het resultaat is werkelijk mooier dan verven met een roller. Dit komt dat latex spuiten een egaal resultaat geeft zonder strepen, welke wel kunnen voorkomen bij latex rollen.

De te verven ruimte kan sneller in gebruik genomen worden. Doordat latex spuiten een stuk minder tijd in beslag neemt in vergelijking met rollen. Hierdoor is het voor één schilder mogelijk om een grote ruimte in een dag te voorzien van latex.
Gemakkelijk te gebruiken bij gladde wanden, maar ook bij wenden en plafonds met een structuur.

Zoals je kunt lezen heeft latex laten spuiten dus nogal wat voordelen in vergelijking met het rollen van de verf met een verfroller. Echter is het hierbij nog wel van belang dat de schilder goed om kan gaan met de latex spuiter. Daarom is het verstandig om een professionele schilder met ervaring in te huren.

Vaak is dit zelfs nog goedkoop ook, omdat deze het werk al vaak gedaan heeft, waardoor niet alleen het resultaat mooi is. Maar dat de schilder ook sneller klaar zal zijn met de ruimte te voorzien van latex.
Waarom mij inhuren om latex te spuiten?

Ervaren schilder welke hierdoor gerust 5 jaar garantie op het binnen schilderwerk kan geven.
Ik gebruikt enkel professionele latex of lakverf van uitstekende kwaliteit.

Een ervaren schilder zoals mij werkt netjes en snel. Wanneer een grote klus met spoed geverfd dient te worden, is het mogelijk dat ik in de avond door werk.Ik ga pas naar huis wanneer de klant tevreden is over mijn werk.

Wanneer je mij niet in kunt huren om latex te spuiten

Helaas is het niet mogelijk om mij voor iedere klus in te huren om latex te spuiten. Hierbij gaat het om de onderstaande situaties:

1. De te spuiten ruimte is niet geheel leeg.
2. Wanneer er over behang gespoten dient te worden welke geen renovlies of stuc behang is. Deze twee materialen zijn namelijk wel geschikt om over te spuiten, echter de rest niet.
3. Voor kleinere ruimtes met minder dan 100M2 te spuiten oppervlakte.

Keuze uit twee pakketten om latex te laten spuiten door mij

Er bestaan twee mogelijkheden om airless latex te laten spuiten:

Airless latex spuitpakket 1 – Al het werk door mij laten uitvoeren

Bij dit pakket neem ik al het werk uit handen. Denk hierbij aan het afdekken en afplakken van oppervlaktes welke niet mee gespoten dienen te worden. Zoals bijvoorbeeld ramen, raamkozijnen, trappen en vloeren. Maar ook het demonteren van lichtschakelaars en stopcontacten gebeurt door mij.

Na het afplakken zal ik het complete kit werk in de hoeken verzorgen. Hierna zal het latex gespoten worden, waarbij er twee lagen aangebracht worden. Dit in combinatie met een professionele kwaliteit latex muurverf, zal ervoor zorgen dat het een uitstekend strak resultaat wordt.

Airless latex spuitpakket 2 – Je plakt en dekt zelf alles af

Dit pakket is een stuk voordeliger, omdat je zelf een gedeelte van de werkzaamheden verzorgd. Je zult namelijk zelf alles wat niet mee gespoten dient te worden af te plakken of af te dekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ramen, raamkozijnen, trappen en vloeren. Tevens dien je zelf ervoor te zorgen dat stopcontacten en lichtschakelaars gedemonteerd en afgeplakt worden, zodat er veilig overheen gespoten kan worden.

Bij pakket twee zorgt ik dan ook alleen voor het latex spuiten op zichzelf. Waarbij er uiteraard ook twee lagen kwaliteitslatex wordt aangebracht voor een uitmuntend resultaat. Enkel dan voor een lager m2 bedrag omdat hij minder lang bezig zal zijn. Uiteraard is het hierbij wel zo dat het afplakken goed gedaan moet worden. Hier kan ik goede tips over geven om een goed resultaat te krijgen.
Geïnteresseerd in het Airless latex spuitpakket 1 of 2? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op.

=> Klik op deze link voor de prijzen

Wanden SpuitenMuur SpuiterMuren SpuitenLatex SpuitwerkLatex SpuiterSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid